You smile i smile...

Hejsan svejsan. Jag vet att jag inte har bloggar på väldigt länge men har inte pallat och har inte haft så mycket tid. Idag har vet varit en rätt chill dag i skolan för vi har inte gjort så mycket. Vi hade schemabry idag och det menas med att det är då man ska göra massa omprov om man har det och plugga lite, Men jag hade inte så mycket att göra idag. Sen hade vi lunch i 1 timme och jag och en kompis gick till Netto. Sen på eftermiddagen hade vi ett tema som handlade om droger. Jag jobbade om tobak med en i min klass. Sen skulle vi också redovisa det för sin egen klass.
När jag kom hem satt jag mig vid datan och snacka skype med Petra och spelade sims 3. Nu har jag precis laddat ner massa till sims och ska snart ringa min älskling.
Puss hejdå !
bjuder också på några nya bilder :D


Mitt hjärta (L)

Hejsan , igår hade jag så mycket mensvärk så jag åkte hem från skolan. Men sen på kvällen var jag med lite kompisar hos Nellie. Vi kollade film , körde "jag har aldrig" leken, åt godis och drack läsk. Sen gick vi tjejer ut lite också.
Idag har jag sovit med Petra och ska snart sticka till Edwin. Just nu håller jag på att städa :/
Vi ska först på kalas hos Edwins familjs kompis och sen ska vi till Malmö för att det är några som ska köra gokart.
Sover hos Edwin efteråt. I morgon ska vi till min mormor och morfar och äta lite och så. Sen händer det inte mycket mer. Jo vi skulle igentligen till jägers igår men det blev inget.

18-03-12

Hejsan. Idag har jag varit med Edwin. Har sovit med han hela helgen. Igår körde jag moped för första gången själv. Edwin fick hjälpa mig ibland men om jag får säga det själv så tyckte jag det gick rätt bra. Nu sitter jag bara hemma och snackar med Edwin i telefon och väntar på att big brother ska börja.
Har varit en sjukt awesome helg :)
Jag älskar dig Edwin Danielsson!!!

my love

Godmorgon alla sötnosar!
Då ska man till skolan igen efter en sjukt bra Studiedag. Igår sov jag med Petra och sen igår stack jag och klippte mig och efter det åkte jag och Petra till en kompis träning.
Snart kommer Olivia till mig.

Love you

Hejsan. Idag har jag sovit med Edwin , han åkte hem i morse för han skulle hjälpa en kompis att flytta. Jag har även varit med Petra idag. Jag , mamma ,pappa och Petra har varit i landskrona och ätit på resturang. Har tyvärr inga bilder för dem är på Petras mobil men trevligt hade vi och god man fick vi. Efter vi hade ätit gick vi in på hemmakväll och köpte godis. När vi kom hem satt jag och Petra lite vid datan sen gick vi ner på min bror rum och hyrde en film.
Efter filmen gick Petra hem och jag satt mig vid datan och webba lite med Victor. Nu har jag precis snackat telefon med Edwin och kollat på kontoret.

Bästavän.

Jag saknar dig sjukt mycket . Pallar inte att du har varit sjuk hela fucking veckan . Har inte haft någon att hålla på med i skolan ju ;)
Du är den finaste bästavännen man kan få.
Jag älskar dig sjukt mycket och hoppas att du snart blir frisk.
Puss på dig gumman !<3
Rätt gammal bild men söta är vi xD

Det är ditt problem inte mitt

heeeej :)
Snart så kommer Edwin och han ska sova här. Sitter bara vid datan lite och kollar facebook och massa bloggar. Snackar även med Jacob och Victor på msn. Har precis ätit pizza och gott var det.
Har inte mycket att skriva om för det kommer inte hända mycket för mig i helgen :/
Jag och sötaste Julia!

F**k

Hejsan svejsan, Igår gjorde man NO-prov och det gick väl sådär. Var även och träna för första gången i Svalöv och det gick rätt bra. Idag ska man inte göra så mycket men får väl städa lite.
I helgen ska Edwin komma och sen på lördag ska jag träna igen.
Jag pallar inte att det har kommit mer snö!!!!

F**k you!

Hej , är sjukt trött idag . Har jätte ont i huvudet och pallar inget längre. Har precis kollar big brother 24/7 på datan och ska snart kolla på det på tv. Just nu sitter jag och kollar på när min bror spelar fifa 12. Har pluggat nästan hela dagen idag för i morgon har jag spanskprov och på onsdag har jag noprov.
Har varit en ganska chill dag i skolan. Har inte tagit några nya bilder på ett tag så får väl snart göra det.

angel

TjoHej!
Sitter på mitt rum och kollar facebook , Äter godis , dricker coca-cola och väntar på att big brother ska börja. Har sovit med Edwin hela helgen , en natt hos hans pappa och en hos hans mamma. Stack hem vid 17.00 idag.
När jag kom hem kom min pappa med pizzor.
Glömde även min mobil hos Edwin så får den i morgon i skolan.

RSS 2.0