Vem vill vara som dig ?

Hej , jag är inte på så jätte bra humör idag men de får man ta. Har varit med edwin idag och vi var uppe på grillen och åt med julia efter skolan. Nu ska jag sova så ni får ha de så bra puss puss :)

Du är bäst edwin , jag älskar dig <3


Fuck you !

Hallåja!! :)
Har precis fixat julias hår lite och nu plattar hon mitt hår. Idag har det varit en chill dag iskolan. Var med några kompisar från klassen på netto idag också för vi hade ganska långa raster. Har varit med julia helta dagen och vi har kollat på hata göteborg och om ni intf vet vad de är så är de en film , vi har även ätit pizza med mina föräldrar, och nu gör vi v våra hår. Annars så ska julia snart hem och jag ska göra läxan sen klockan 10 blir det att man kollar på big brother.
Ha de bra alla så hörs vi en annan dag :)


Feest

Hejhej!
Sitter i soffan och myser med min hund, dricker läsk och väntar på att älskling ska svara på mitt sms. Igår var jag på fest hos en kompis i tågarp, jag hade as kul men önska bara att edwin hade varit där. Efter festen sov jag hemma hos petra med 2 andra tjejer.


Maybe

Hejsan :)
Nu har jag precis gjort vid mig för skolan. Fredag idag och edwin kommer ikväll. Han kommer sova här hela helgen så kommer nog inte blogga så mycket. På söndag ska vi ha kalas för mig för jag fyller ju 14 år :)


Alltid du ❤

Hallåja!
Ligger i sängen och har precis kollar på family gay . Har varit iväg nästan hela dagen. När vi kom hem idag gjorde mamma pankakor som var väldigt gott. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är ganska så trött så godnatt 😃


Tisdagen den 17 april

Hej!
Nu ska jag snart sticka till skolan. Ska gå lite tidigare ftån skolan idag för jag ska åka in och kolla min fot. Igår var jag först lite med julia och vi spelade xbox och snacka lite. Lite senare kom olivia och vi pratade mest.
Nä nu ska jag sticka och möta julia hejdå!!


Natti natti :)

Hej igen!
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på big brother och sen ska jag försöka sova .
Puss och godnatt :))))
Älskar er tjejer<3


Hej :)

Haaaaallå :)
Ligger i sängen och kollar på tv. Idag har jag varit med nellie och julia. Vi har inte gjort så mycket, typ bara lyssnat på musik och snackat lite men vi var även uppe på grillen och handla. I morgon blir det att gå upp tidigare än vanligt för jag ska på bio med klassen och några andra 7:or. Så julia kommer till mig tjugo över 8. Vi ska kolla på jag saknar dig :)<3


School :)

Hejsan :)
Idag är jag på bra humör för jag har haft en rolig dag. Det var första skoldagen idag och jag har längtat efter att få träffa mina kompisar och även min lärare som har varit borta i en månad nu. Efter skolan åkte jag hem till edwin och vi kollade tv och hade det mysigt. Nu har min älskling blivit fin för han har tagit av sin tabdstälning men han har ju alltid varit fin ;)
Ni är bäst tjejer !!


My heart ❤

Hallåja !
Edwin har sovit här idag , vi har inte gjort så mycket för han var tvungen att åka hem tidigt för han skulle köpa ny telefon. Annars har jag inte gjort så mycket utan sitter bara på mitt rum och kollar på alvin och gänget 2 och äter lite :)


Jobb

Hejhej !
Igår var jag iväg med edwins släkt som jag har sagt innan. Jag hade jätte rolig, vi gick ner till stranden och fikade och letade efter påskägg. Hittade ett ägg iallafall. Sen gick vi tillbaka till stugan och åt lite mat och åt efterätt. Nu har jag och edwin precis kommit hem till mig och jag ska snart sticka och jobba till 19.00 ikväll. Edwin ska vara hemma hos mig sålänge och roa sig själv :)


Min Emma

nu har jag tagit mig in på emmas blogg,hihi
tänkte skriva lite kort om min fina vän!


Min underbara emma!
Vi har kännt varandra nästan hela livet,vilket jag verkligen inte ångrar
Vi har haft många stunder då vi har sagt en hel del dumma saker som ''jag hatar dig'' och sånt även fast vi inte har menat det.
även fast vi inte träffas exakt varje dag eller e med varandra varje dag så betyder du lika mycket som du alltid har gjort.
Något jag älskar att göra med dig är att bara sitta/gå och snacka med dig om problem eller annat.
Du lyssnar alltid på mig om jag mår dåligt och hjälper mig i alla lägen, och du ska veta att jag hjälper dig i alla lägen också!
Du ska även veta att vilka val du gör eller vad du bestämmer dig att göra så finns alltid jag här och hjälper dig!
jag älskar dig oavsett hur du är, för jag vet att du är en underbar person oavsett!
du och jag har så otroligt många fina minnen och det ska bli fler
sommaren kommer bli så awesome om man säger så, vi ska ha massa mys och göra sommaren bäst tillsammans!
tänk att vi har hållt ihop såhär många år och fortfarande gör vi det, utan massa bråk.
jag lämnar dig inte för du är en av dom bästa, du är den som vet nästan allt om mig!
jag älskar dig finaste du,puss!
/din Juliao


Fuck mitt liv

Hej , detta kanske inte blir ett jätte roligt inlägg för jag är inte på topp humör. Jag vaknade klockan halv åtta idag och nu kan jag inte somna om. Edwin ligger och sover och jag sitter på golvet och spelar på min mobil. Ja jag har inte mycket mer att säga bara att edwin ligger och snarkar xD
vilken söt pojkvän jag har :)❤


Edwin❤

Heeeeej! Idag ska jag sova hos älskling. I morgon ska vi sticka till nyhamnsläge och fira påsk.
Nu ligger vi bara i soffan och spelar på våra mobiler :)


Ny telefon ❤

Hej. Idag har petra sovit här. Direkt på morgonen vid tio i åtta tog vi tåget till lund för petra skulle till tandläkaren , efter det gick vi och åt frukost. Mamma kom hem klockan två idag och då åkte vi till landskrona för att handla kläder till mig och så fick jag en iphone 😃
Nu sitter jag och väntar på att olivia ska komma och senare ikväll kommer edwin ❤❤
En bild på mig och min fina olivia 😊


(:


Jag och Martin :D

jag och Juliiiiao :D

Min söta Johanna (L)

Martin och Jonathan :)

Min älskling ! (L)

Jag och bästiiiis ! <3

Ni är mina älskade vänner (pojkvän) och jag kommer alltid att älska er (L)

4 april 2012.

Hejsan..
Är inte på topp humör idag för jag är ganska förkyld och har jätte ont i halsen. Har sovit hos Petra idag men gick hem direkt på morgonen. Nellie har precis varit här och vi har snackar lite och kollat på film (splice).
Nu sitter jag bara vid datan och kollar faccebook och snackar lite på msn.

Jag älskar dig !! (L)

I fucking love you

Hallåja ! :D
Idag har Julia sovit hos mig. Vi har typ bara spelat sims hela dagen. Har precis ätit middag och kollar just nu på 2 1/2 man.
I morgon ska jag inte göra något specielt utan bara vara hemma och chilla, kanske blir det att städa mitt rum och tvätta om jag pallar. På torsdag ska jag och mamma ficka mitt simkort till min iphone, köpa lite kläder till mig och handla mat.

RSS 2.0