Wild world!

Tjo tjena ;)!
Sitter och lyssnar på musik på mitt rum med petra svensson, hon ska snart sticka hem och då ska jag plugga lite och sen sätta mig vid datan. Håller just nu på att ladda ner filmer på datan som man ska kolla på i morgon.
Bara typ en vecka kvar i skolan sen är de sommarlov !!! <3


FRÅGA MYCKET !

Hejsan igen !

jag hade tänkt ha en liten frågestund men då vill jag ha många frågor. Jag lovar att svara ärligt på dem men de ska vara normala frågor då ! :D
FRÅGA JÄTTE MYCKET !!

You !

Tjena ;) 
Sitter vid datan och lyssnar på lite musik. Har precis pluggat på min engelska och min fysik. Har omprov i morgon. I morgon ska jag även hem med Edwin och mysa lite ;) 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att tvättar :/ 
Hejdå !

Godmorgon !

Hejhej ! 
Godmorgon alla söta läsare. Har nästan precis vaknat och nu sitter jag och Petra vid datan och äter godis xD 
Ska hem idag istället för i morgon för idag kommer Edwin till mig :D
Ska hem ungefär vid 3-4 kanske.
Edwin ska sova hemma hos mig idag och sen imogon sticker jag och jobbar. Så tror inte jag kommer blogga mycket mer i helgen kanske i morgon.

FREDAG !

Tjena tjena ! 
idag är de fredag och jag ska sova hos Petra hela helgen. Just nu är Julia också är men hon ska hem ikväll. Kommer bli en awesome kväll/natt med mycket musik och sims :D
Puss på er !

Fuck it

Hallåja !
Vet att jag inte har bloggat på ett tag men har inte pallat helt enkelt. ska bli lite bättre på de.
I veckan har jag inte gjort så mycket .Har haft underbara dagar i skolan. Har varit varmt hela veckan och de älskar jag :D
Idag har min älskling varit hos mig och även marcus och rasmus. Vi hade de ganska skoj...
Sitter på mitt rum nu och kollar runder lite på datan.
I helgen blir det att sova med Edwin och jobba .. inte så jätte bra helg men de får duga. Pengar får man ju.
slänger även in en bild från mobilen ;)

Fredaaaaaaag!

Hej ! Igår var jag med edwin och sen jobbade jag. Gick kanska snabbt med allt på jobbet så kom hem ganska tidigt. Idag ska jag sova hos petra och kanske ska göra de hela helgen. Annars på söndag ska jag inte göra något. Nu ska jag snart sticka till bussen så vi görs .


Baby?

Hejsan! Sitter och snackar med älskling och kollar på big brother. Ska snart sova också. Idag har edwin varit här och vi har haft ganska kul :)


Baby!

Hej! Idag har jag sovit hemma hos edwin. Vi firade även fredrik hans bror för han fyller 17 år. Vi hade de väldigt mysigt hela helgen. Vi hjälpte även hans pappa med att städa lite i huset. Nu har jag precis kollat facebook och lite annat och ska sova nu ! :)


Hallåja!

Förlåt mig för att jag inte har bloggat på ett tag . Har inte haft tid och ibland har jag inte pallat. Men jag kan berätta att min vecka har varit grym. Jag var hos min kusin med min pojkvän och med 2 andra killar på valborg. I tisdags kommer jag inte ihåg riktigt vad jag gjorde. I onsdags sov edwin hos mig och sen igår var jag hemma hos edwin ett tag, idag ska jag vara med rasmus , marcus och petra och vi alla ska sova hos rasmus och lana:)
Nu har jag precis duschat och gjort ve mig. Får väl snart sticka till skolan också puss heeeejdå!


RSS 2.0