SWAG!

Idag har jag sovit hos älskling och jag kollar just nu på film på hans rum medans jag väntar på att han ska komma hem från jobbet. Vaknade ungefär halv 2 idag och gick nästan upp direkt och gjorde vid mig .


😊

Godmorgon! Har precis vaknat av att älskling ringde mig. Ska gå upp och duscha och äta lite frukost . Senare kommer petra till mig och hon ska sova här inatt och vi ska typ bara spela sims. Kommer bli en awesome kväll/natt.


-

Idag har julia sovit här och vi spelade sims nästan hela dagen igår. Senare idag kommer edwin och sen i morgon ska jag jobba. Men nu ska jag följa julia till tåget för hon ska till sin kille :)


Like a swag!

Igår sov jag med edwin och på kvällen var vi hos min kusin med en kompis och kolla på film. Idag har jag varit med älskling. Nu på kvällen har jag snackat skype med bästii (petra svensson) och spelat sims. Nu ska jag gå och lägga mig :)


-

Idag har jag varit i skolan och de har varit ganska kul. Vi hade idrott i nästan 2 timmar för att vi hade tävlingar med några andra 7: or. Kom hem vid kvart i 3 idag och har precis ätit. Vid 17.00 ska jag jobba till 21.00 och sen ska jag hem och duscha och fixa mig. Sen sticker man på studentfest hos en kompis :)


My heart!

Halloja!
Ligger i sängen och tänker på min älskling. Har precis gjort vid mig och nu ska jag snart sova. Idag har jag bara spelat data och kollar på julias träning och lite av a-lagets match i svalöv. Vi träffa jonas där och snacka lite med han . Denna dagen har varit rätt tråkig, den har varit dryg och inget kul har hänt :(


RSS 2.0