Jobba

Hejsan. Har sovit hos Nellie i natt och de var ganska kul. Nu sitter man uppe på grillen och jobbar med Tobias, jag ska jobba från 1 till 9 ikväll . Blir en lång dag men pengar får man ju ;) I morgon kommer min kusin och min nästkusin till mig och sover hos mig . Händer inte så mycket mer annars !


-

Godmorgon ! Idag ska jag iväg och hämta mitt bankkort med min pappa . Ska inte göra mycket annars bara jobba ikväll mellan 5 och 9 med Nellie :) Har precis gjort vid mig och väntar nu på att min pappa ska komma hem så vi kan köra. Igår var jag hemma hos Andreas , vi var med några kompisar och på kvällen kollade vi på bio i svalöv.


My love

Hallåja ! :D Sitter just nu på tåget påväg hem från svalöv . Jag har precis varit hemma hos Andreas :) Klockan 5 ska jag upp till grillen och jobba med Nellie , sen vid 6 tiden kommer Petra upp och underhåller mig lite . I morgon ska man inte göra så mycket bara slappa eller vara med en kompis.


Happy girls !

Sover med maja ,julia och olivia idag då. var ute och tog ite bilder med maja och olivia innan jag stack och jobbade. har inte gjort så mycket dem senaste dagarna, har typ bara jobba. 
här är lite bilder från idag och igår!

My love..

Hej och godmorgon!
Idag har petra sovit hos mig. Vi har haft as kul och spelar sims och lite annat. Nu ska vi snart sticka till landskrona med Nellie. I morgon blir de att jobba !


!

Hallåja! Har sovit med edwin hela helgen. Vi var på kalas i lördags hos min kusin som fyller 5 år . Idag har vi varit med min pappa på tippen och handlat lite mat. Nu är petra också här och edwin ska snart hem , blir att spela sims hela natten med petra då ! I morgon om de blir fint väder så sticker jag och petra till stranden lite och chillar.


RSS 2.0